Verse aardbeien, tegen de scherpste dagprijs

Bij het aankopen van kleine of grote partijen verse aardbeien bent u als particulier, bakker, supermarkt, horecaondernemer/horecazaak of retailer bij DuwelFruit aan het juiste adres. Dagelijks kopen wij de allerbeste aardbeien in tegen de scherpste dagprijs. Zo heeft u de lekkerste aardbeien voor de beste prijs.

Onze moderne koelwagens rijden door heel Nederland en België. Indien ‘s ochtends besteld krijgt u de topkwaliteit aardbeien nog dezelfde dag fris en vers op locatie geleverd!

Wij leveren dagelijks aan bekende retailketens, banketbakkers, supermarkten en horecazaken!

Wij leveren dagelijks

Topkwaliteit aardbeien
Bij DuwelFruit vindt u de lekkerste aardbeien van de hoogste kwaliteit. Belangrijk voor de kwaliteit van de aardbeien is hoe vers ze zijn. Onze specialisten zijn elke dag vroeg uit de veren om de meest verse aardbeien van zorgvuldig geselecteerde aardbeientelers in te kopen. Het aardbeienseizoen loopt in Nederland van juni t/m september. Buiten dit seizoen komen ze vaak uit kassen. Maar niet bij DuwelFruit!

Gezoet door de zon
Van maart t/m oktober leveren wij aardbeien van de beste telers van Nederland en België. De aardbeien buiten die periode hebben hun benodigde natuurlijke zonne-uren in Spanje gekregen. Aardbeien krijgen hun zoete smaak namelijk van zetmeel dat door de zon wordt omgezet in suikers. Zo leveren we het hele jaar volledig natuurlijke en smaakvolle aardbeien.

Minimale afname
U kunt al aardbeien bij ons bestellen vanaf 20 kilo. We leveren de aardbeien daarbij in een verpakking van uw keuze. Zo hebben we kistjes van 5 à 6 kilo en bakjes van 3 tot 3,5 kilo. Ook kleine bakjes van 1500, 1000 en 500 gram zijn mogelijk.

Puur natuur
De aardbeien van DuwelFruit zijn volledig ecologisch en hangend geteeld. Ze zijn dus onbespoten en niet vervuild door aarde. Dit zorgt voor maximaal behoud van smaak en textuur. Bovendien is het niet nodig om de aardbeien te wassen. Het is zelfs zonde om dit te doen. Door de aardbei te wassen neemt deze water op en verliest hij zijn volle zoete smaak.

Eerste aardbei snijmachine van Nederland
Onlangs hebben we bij DuwelFruit een speciale aardbei snijmachine geïnstalleerd. Dit is de eerste (en voorlopig enige) aardbei snijmachine van Nederland. Hiermee kunnen we alle aardbeien in een handomdraai verwerken naar elk gewenste formaat. Of u nu hele, halve, kwart aardbeien of een combinatie van deze drie nodig heeft: wij leveren het tegen een nóg scherpere prijs. Ook het kroontje kan machinaal verwijderd worden. Zo ontvangt u altijd uw aardbeien precies op de manier waarop u ze nodig heeft voor bijvoorbeeld taarten, gebak, desserts of tal van andere producten. En dat tegen een zeer scherpe prijs!

Benieuwd naar onze aardbeien?

Plaats een proefbestelling en ontdek het zelf.