Het beste fruit, vers en bewerkt

Fruit inkopen is een verantwoordelijke taak. De kwetsbare producten vragen bijzondere aandacht. De prijzen schommelen dagelijks, er verschijnen regelmatig nieuwe productvarianten. Wisselende weersomstandigheden zijn voortdurend van invloed op de kwaliteit.

Versgarantie
Vertrouw daarom op een organisatie met liefde voor het vak: DuwelFruit. Wij investeren veel in productkennis, houden de markt scherp in de gaten en zetten ons 100% in voor frisse en verse kwaliteitsproducten. Zodat u zich kunt richten op uw vak.

Wat uw wens op het gebied van fruit ook is, DuwelFruit zorgt ervoor. Van kiwi tot druif en van meloen tot sinaasappel: wij leveren alle soorten onbewerkt of op maat gesneden.

Plukvers
DuwelFruit koopt alleen het meest hoogwaardige fruit in op de veiling, verwerkt het snel en zorgt voor consistent gekoelde opslag en transport. Uw bestelling is dus net zo vers als wanneer het net is geplukt.

Wij leveren aan de bekendste bakkers van Nederland, maar ook aan de horeca en andere grootverbruikers van fruit. Dus waarom nog niet aan u?