Als inkoper van fruit heeft u een verantwoordelijke taak. U gaat om met zeer kwetsbare producten die bijzondere aandacht vragen. De prijzen schommelen dagelijks, de kwaliteit wijkt regelmatig af, er verschijnen regelmatig nieuwe productvarianten. Schommelende weersomstandigheden zijn voortdurend van invloed op de prijs en kwaliteit.  de vraag van de consument wijzigt van tijd tot tijd. Daarom is het prettig om te vertrouwen op een organisatie met liefde voor het vak. Wij investeren veel in productkennis, houden de markt continu in de gaten en voorzien u van productnieuws en advies. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken.

Wat uw wens op het gebied van fruit ook is, DuwelFruit zorgt ervoor. Van kiwi tot druif en van meloen tot sinaasappel: wij leveren alles fris en fruitig af, zelfs op maat gesneden.

DuwelFruit koopt alleen het meest hoogwaardige fruit in op de veiling, verwerkt het snel en zorgt voor consistent gekoelde opslag en transport. Uw bestelling is dus net zo vers als wanneer het net is geplukt.

Wij leveren aan de bekendste bakkers van Nederland, maar ook aan de horeca en andere grootverbruikers van fruit.