(Snel) Service

Wij hebben maar één focus: onze klanten voorzien van fris en vers kwaliteitsfruit. Daarom wordt het fruit dat ’s morgens wordt ingekocht nog dezelfde dag bewerkt en klaargezet voor transport. ’s Avonds gaan alle bestellingen direct de deur uit.

Gesneden op maat

Om de kwaliteit te waarborgen bewerken wij veel fruit het liefst met de hand. Machinale bewerking is wat sneller en goedkoper, maar dit adviseren we alleen als u de producten direct gaat gebruiken. De eerste dag ziet het fruit er namelijk net zo goed uit als handmatig gesneden fruit. Maar na twee dagen ogen de producten minder fris.

Stelt u dus minder hoge eisen aan de houdbaarheid, dan bewerken wij het fruit machinaal. Wij beschikken over eigen geavanceerde snijmachines die de hoogst haalbare kwaliteit garanderen.

FruitSample aanvragen?

Wilt u zien, voelen en proeven wat het verschil is van DuwelFruit? Vraag een gratis FruitSample aan. Klik hier voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Snelservice

Heeft u snel een grote partij fruit nodig? Maak gebruik van onze Snelservice. Wij zijn dagelijks te vinden op de beste fruitveiling van de Benelux: bestel voor 08:00 uur ‘s ochtends en u heeft de producten (bewerkt of onbewerkt) dezelfde dag in huis.